Handbol

Lazarov i Gonzalo encarrilen la contundent victòria del Barça davant del Montpeller (37-27) que certifica la segona posició de grup

El Barça Lassa d'handbol ha guanyat de manera contundent el Montpeller (37-27) gràcies a l'encert de Lazarov i a l'actuació de Gonzalo Pérez de Vargas

El Barça se situa segon del seu grup de la Champions d'handbol després de guanyar el Montpeller francès per 37 a 27. El macedoni Kiril Lazarov ha protagonitzat un partit impecable, 12 gols en 12 llançaments a porteria, 9 ja en la primera meitat. Una actuació molt inspirada que ha contrastat amb la de Philip Jicha, que no ha aconseguit marcar fins als últims minuts. El porter Gonzalo Pérez de Vargas també ha estat providencial, sobretot a la segona part. La pròxima jornada els blaugrana jugaran a la pista del Kielce polonès, l'equip que dirigeix Talant Dujshebaev.