Bàsquet

LaVine dóna el triomf als Estats Units contra la resta del món en l'arrencada del cap de setmana de les estrelles (157-154)

L'escorta dels Timberwolves va ser designat MVP del partit dels novells, mentre que el seu company Andrew Wiggins va fer vibrar l'Air Canada Center

Actualitzat

L'espectacle del cap de setmana de les estrelles va començar la matinada de dissabte a Toronto amb el partit que va enfrontar el combinat de jugadors joves dels Estats Units amb els novells de la resta del món. L'equip nord-americà es va endur una ajustada victòria (157-154) en un partit marcat per les exhibicions ofensives i la pràctica absència de defenses (en el descans ja s'havia arribat al 88-79).

El millor jugador del partit (MVP) va ser Zach LaVine, dels Timberwolves, amb 30 punts, però el públic canadenc va vibrar especialment amb el seu compatriota Andrew Wiggins (29), un altre company d'equip de Ricky Rubio.

Pels Estats Units també van brillar dos joves talents dels Lakers, Jordan Clarkson (25) i D'Angelo Russell (22, a més de 7 assistències). A l'altra banda van destacar el congolès Emmanuel Mudiay (30) i l'exblaugrana Mario Hezonja, que va fregar el triple doble (19, 10 i 7).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut