Michael Goolaerts, durant la Volta a Flandes (@Gooliee94)
Poliesportiu

L'autòpsia del ciclista Michael Goolaerts es farà a França en els pròxims dies

La Fiscalia de Cambrai ha obert una investigació per saber les causes de la mort i per descartar cap infracció

Actualitzat

L'autòpsia del cos del jove ciclista de 23 anys Michael Goolaerts, que va morir després de tenir una aturada cardíaca diumenge passat, es farà a França en els pròxims dies. Encara no se sap la data exacta.

Els fets van passar mentre disputava per primera vegada la reina de les clàssiques, la París-Roubaix. Després d'haver disputat els 100 primers quilòmetres de la prova, el ciclista va perdre el control de la bicicleta en un sector sense cap mena de dificultat i va caure de manera sobtada a la cuneta. Els serveis mèdics van aconseguir reanimar-lo en primera instància amb un desfibril·lador.

Una hora més tard de l'aparatosa caiguda, va ser traslladat amb helicòpter fins al centre hospitalari de Lilla, on va acabar perdent la vida. La fiscalia de Cambrai ha obert una investigació per saber les causes de la mort i per descartar l'existència de cap infracció. "No és una investigació penal, només es pretén aclarir les causes de la defunció, han indicat fonts de la fiscalia. "D'acord amb els primers elements, ha estat un problema cardíac el que ha provocat la caiguda, i no al revés", ha afegit.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut