Esquí

L'austríac Schlierenzauer guanya la primera prova del Quatre Trampolins de salts d'esquí

L'austríac Gregor Schlierenzauer, de 16 anys, ha guanyat la primera prova del torneig Quatre Trampolins de salts d'esquí nòrdic, que s'ha disputat a l'estació alemanya d'Oberstdorf i que l'ha catapultat fins al primer lloc de la general de la Copa del Món d'aquesta disciplina esportiva. Schlierenzauer ha estat el millor en les dues mànegues amb dos salts d'135,5 i 142 metres, que li han donat una puntuació final de 296 punts. En segon lloc, ha quedat el suís Andreas Kuettel i, en el tercer, el polonès Adam Malysz.

Actualitzat

Andreas Kuettel ha estat segon, amb nou punts i mig menys que el guanyador, després de fer dos salts de 133,5 i 136,5 metres. Per la seva banda, Adam Malysz, tercer classificat en aquesta prrimera prova, ha fet dos salts de 132 i 134 metres.

Amb la victòria d'aquest dissabte, Schlierenzauer passa a liderar la general amb 410 punts, cinc més que l'anterior líder, el suís Simon Amman, que ha estat cinquè a la prova.

La segona prova del Quatre Trampolins es disputarà el proper dilluns 1 de gener, a l'estació alemanya de Garmisch-Partenkirchen (Baviera).

Anar al contingut