Futbol

Laurent Blanc, entrenador del PSG, afirma que Thiago Silva està "completament implicat" en el projecte parisenc

L'entrenador del París Saint-Germain Laurent Blanc creu que el brasiler Thiago Silva seguirà la temporada que ve al club parisenc, malgrat els rumors que el situen al Barça. "Aquest dimarts vaig parlar amb ell per telèfon. Està completament implicat en el projecte del PSG. Li estem preparant un programa d'entrenament individualitzat", ha comentat l'exblaugrana en roda de premsa.

Actualitzat
L'entrenador del París Saint-Germain Laurent Blanc, creu que el brasiler Thiago Silva seguirà la temporada que ve al club parisenc, malgrat els rumors que el situen al Barça. "Aquest dimarts vaig parlar amb ell per telèfon. Està completament implicat en el projecte del PSG. Li estem preparant un programa d'entrenament individualitzat", ha comentat l'exblaugrana en roda de premsa.

Segons ha explicat Catalunya Ràdio, el Barça ha fet una oferta inicial de 32 milions d'euros per reclutar el defensa, capità del PSG i de la selecció brasilera, mentre que el club francès exigiria almenys els 42 milions que fa un any va pagar al Milan pel central.

Thiago Silva, que acaba de proclamar-se vencedor de la Copa Confederacions amb el Brasil, no forma part del grup de jugadors del PSG que començaran a preparar la temporada a Àustria entre els propers 4 i 12 de juliol.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut