Laura Ràfols s'ha acomiadat en una roda de premsa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper
Futbol

Laura Ràfols: "Fa temps que no tinc les mateixes ganes i la il·lusió que tenia abans"

La portera de Vilafranca del Penedès, de 27 anys, s'ha acomiadat com a jugadora del primer equip del Barça i posa punt final a una trajectòria de 14 anys al club blaugrana

Actualitzat

La portera Laura Ràfols s'ha acomiadat aquest dimecres com a jugadora del primer equip del Barça femení en una emotiva roda de premsa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ràfols, que només té 27 anys, posa punt final a 14 anys de trajectòria al club blaugrana, on seguirà vinculada, tot i que no ha especificat les funcions que farà la temporada que ve.

"Fa temps que no tinc les mateixes ganes i la il·lusió que tenia abans. Sempre he dit que el futbol és la meva vida i només per això sé que he de deixar-ho ara", ha apuntat la portera de Vilafranca del Penedès.

Ràfols, que no tenia minuts per la titularitat de Sandra Paños, ha parlat del que considera el millor moment que ha viscut a l'equip: la primera Copa de la Reina. Justament la portera blaugrana ha mostrat el seu desig de sumar un nou títol al seu palmarès en la final de la Copa de la Reina que el Barça jugarà dissabte que ve a Mèrida contra l'Atlètic de Madrid, el seu gran rival les últimes temporades.

"Hem deixat la pell per complir tots els objectius, i a la Copa farem el mateix. Aquest equip s'ha aixecat sempre", ha dit la jugadora, el palmarès de la qual inclou quatre lligues i tres copes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut