Laura Orgué ha quedat segona a la Limone Extreme Skyrace (@salomonrunning)
Muntanya

Laura Orgué, segona a la Limone Extreme Race, queda subcampiona de la Copa del Món de curses de muntanya en Sky

L'atleta igualadina ha quedat segona darrere de la seva rival, Megan Kimmel, que s'ha emportat la victòria. Jan Margarit, que ha abandonat per lesió, s'ha classificat sisè a la general

Actualitzat

Laura Orgué ha quedat subcampiona de la Copa del Món de curses de muntanya en modalitat Sky, després de fer una segona posició en la darrera prova de la competició, la Limone Extreme Skyrace. Pablo Villa ha acabat quart a la general, després del sisè lloc a la Limone i Jan Margarit, que ha abandonat per lesió, s'ha classificat sisè a la general. 

L'atleta igualadina havia de guanyar la cursa d'aquest dissabte i esperar que la seva rival Megan Kimmel quedés fora del podi si volia quedar primera a la general. Orgué ha dominat l'inici de la prova fins a l'últim ascens quan Kimmel l'ha avançat per emportar-se finalment la victòria. Kimmel ha creuat la meta amb un temps de 3:17.35, 53 segons més ràpida que Orgué.

Amb aquesta prova s'ha posat el punt final de les Skyrunner World Series, tant en modalitat Sky com a quilòmetre vertical. Aquest divendres Orgué i Margarit ja es van coronar amb el subcampionat en quilòmetre vertical. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut