Futbol

L'Audiència Nacional es declara incompetent i hi haurà futbol el diumenge 2 de gener

L'Audiència Nacional s'ha declarat incompetent per decidir sobre la petició de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) per suspendre els partits de Lliga fixats pel diumenge dia 2 de gener, que es disputaran segons tenia previst la LFP. En una resolució notificada avui, el tribunal entén que la qüestió s'hauria d'haver plantejat al davant de la jurisdicció contenciosa administrativa i no davant la social, ja que el calendari de la Lliga va ser aprovat per la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), per la delegació del Consell Superior d'Esports (CSD), en un acte que es considera administratiu. La decisió suposa que els partits de Lliga fixats pel proper dia 2 es disputaran segons estava previst, ja que encara que l'AFE proposés una nova demanda, no es podria resoldre a temps perquè els dies 31 desembre i 1 de gener són inhàbils en aquest sentit.

Actualitzat
El recurs a nivell social s'hauria pogut presentar si s'haguessin pres mesures cautelars quan el calendari es va plantejar al juliol. Un cop el calendari va ser aprovat per la RFEF, l'assumpte es considera administratiu.

La decisió de l'Audiència Nacional, que s'ha pres per unanimitat, significa que tant el Barça com l'Espanyol mantenen els seus horaris previstos: els blaugranes rebran el Llevant el diumenge a les 18 hores i l'Espanyol visita el València a les 22 hores. També es mantenen els partits a Segona Divisió A de diumenge, amb el Betis-Nàstic (16h), Girona-Cartagena (18h) i Las Palmas-Barça B (18h).


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut