Rafa Benítez va canviar Txérixev durant el partit contra el Cadis
Futbol

L'Audiència Nacional desestima el recurs del Reial Madrid contra l'alineació indeguda de Txérixev a Cadis

La secció sisena de la sala contenciosa administrativa ha confirmat l'alineació indeguda del jugador d'origen rus en el partit del 2 de desembre del 2015 contra el Cadis en els setzens de final de la Copa del Rei i que va suposar l'eliminació del Reial Madrid de la competició.

Actualitzat
La secció sisena de la sala contenciosa administrativa de l'Audiència Nacional ha desestimat el recurs presentat pel Reial Madrid en el cas de Denís Txérixev i ha confirmat l'alineació indeguda del jugador d'origen rus en el partit de Copa del Rei del 2 de desembre del 2015 contra el Cadis. El Reial Madrid haurà de pagar, a més, les costes del procés, després que la mateixa secció hagi admès una apel·lació del Cadis en aquest sentit.

Txérixev va ser alineat en aquell partit, de setzens de final de Copa, en què va marcar un gol al minut 3. El jugador arrossegava una sanció d'un partit per acumulació d'amonestacions en la temporada anterior, quan militava al Vila-real.

El Cadis va formular al·legacions per alineació indeguda del migcampista i el jutge de competició de la Federació Espanyola va donar el partit per perdut al Reial Madrid, que va quedar eliminat de la competició. Tant el Comitè d'Apel·lació federatiu com el Tribunal Administratiu de l'Esport i el jutjat central contenciós administratiu número 5 van rebutjar els successius recursos del Reial Madrid, que va apel·lar llavors a l'Audiència Nacional.

El club blanc argumentava en aquest últim recurs que la sanció no va ser notificada personalment al jugador, que no tenia validesa per compliment de cicle i que, en tot cas, havia prescrit. La sentència és susceptible de recurs de cassació en el termini de 30 dies.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut