Presentació de Neymar, amb Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu i Neymar, el dia de la presentació del brasiler
Barça

L'Audiència de Barcelona anul·la la interlocutòria d'obertura de judici oral del "cas Neymar"

Aquesta decisió de l'Audiència de Barcelona invalida totes les actuacions que havia fet l'Audiència Nacional de Madrid i, d'aquesta nova situació, se'n deriva que el FC Barcelona, el president Josep Maria Bartomeu i l'expresident Sandro Rosell no estan acusats pel cas

Actualitzat
L'Audiència Provincial de Barcelona ha acceptat els recursos que van presentar el FC Barcelona, la defensa personal del seu president, Josep Maria Bartomeu, i la de l'expresident Sandro Rosell, contra la interlocutòria d'obertura de judici oral dictada pel jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Ruz, en el "cas Neymar".

Aquesta decisió invalida totes les actuacions que havia fet l'Audiència Nacional de Madrid en aquest cas, des del moment que es va demanar que les actuacions passessin als jutjats de Barcelona.

D'aquesta nova situació, se'n deriva que el FC Barcelona, el president Bartomeu i l'expresident Rosell deixen d'estar acusats per aquest cas. Ara, les parts han de tornar a formular les acusacions i les defenses que corresponguin, però ja des de la delimitació jurisdiccional de Barcelona.
Anar al contingut