Automobilisme

Latvala, nou líder del Mundial de ral·lis després de la seva victòria a Suècia

El pilot de Volkswagen Jari-Matti Latvala ha guanyat el Ral·li de Suècia per segona temporada consecutiva. Amb la seva tercera victòria en aquest ral·li el finlandès s'ha posat líder del Mundial de ral·lis prenent-li el lloc al seu company d'equip, el francès Sébastien Ogier.

Actualitzat

El pilot de Volkswagen Jari-Matti Latvala ha guanyat el ral·li de Suècia per segona temporada consecutiva, amb 53,6 segons d'avantatge sobre el seu company de marca Andreas Mikkelsen. El noruec s'ha endut el segon lloc del podi de forma molt ajustada, amb 5,9 segons de marge sobre el Citroën del seu compatriota Mads Ostberg, tercer per tercera temporada consecutiva.

Amb la seva tercera victòria en aquest ral·li el finlandès Latvala s'ha posat líder del Mundial de ral·lis prenent-li el lloc al seu company d'equip, el francès Sébastien Ogier. El guanyador ha començat l'última etapa amb només 3,6 segons d'avantatge sobre Mikkelsen, però una errada del noruec li ha costat mig minut i l'ha obligat a lluitar amb Otsberg per conservar el segon lloc.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut