Latvala s'interposa en el camí d'Ogier cap al títol a Austràlia (Reuters)
Motor

Latvala domina el Ral·li d'Austràlia després de la primera jornada

Sébastien Ogier fa el tercer temps i haurà de remuntar si vol decidir el títol mundial aquest cap de setmana

Actualitzat

El pilot finlandès Jari-Matti Latvala lidera la classificació general del Ral·li d'Austràlia, desena prova puntuable del Mundial, després de la disputa de la primera jornada ,la matinada d'aquest divendres, en què va vèncer en tres de les vuit especials disputades.

El líder del Mundial i company de Latvala a Volkswagen, el francès Sébastien Ogier, va acabar el dia en tercera posició, a 4.6 segons del finlandès, després emportar-se la victòria parcial en l'última especial del dia, un resultat que encara no li valdria per conquerir el tercer títol del món de manera consecutiva.

El britànic Kris Meeke es va situar en la segona posició, a 2 segons de Latvala, mentre que l'espanyol Dani Sordo, que va començar liderant la taula després de vèncer en les primeres tres especials, està col·locat en la cinquena plaça, a 15.9 segons.

Dissabte es disputarà la segona jornada del ral·li, que comptarà amb quatre especials cronometrades, dues de les quals de més de 50 quilòmetres, les més llargues de la prova.

Classificació general després de la primera jornada

1. Jari-Matti Latvala (FI / Volkswagen) 1h 15: 29.1
2. Kris Meeke (GBR / Citroën) a 2.0
3. Sébastien Ogier (FRA / Volkswagen) a 4.6
4. Andreas Mikkelsen (NOR / Volkswagen) a 12.9
5. Dani Sordo (CAT / Hyundai) a 15.9

Anar al contingut