Automobilisme

Latvala augmenta l'avantatge sobre el seu company Ogier en el Ral·li de Finlàndia

El finlandès està molt a prop de guanyar per tercera vegada el ral·li del seu país. Haurà de conservar el seu liderat en els 30 quilòmetres repartits en dos trams de l'etapa de diumenge

Actualitzat

Jari-Matti Latvala (Volkswagen Polo R WRC) ha mantingut el liderat del ral·li de Finlàndia al final de la segona etapa, amb 13.2 segons d'avantatge respecte el seu company d'equip Sébastien Ogier. Tots dos es disputen el primer lloc de la classificació des del "shakedown" de dijous.

Latvala tenia 2,6 segons de marge al començament dels vuit trams del dia. Aprofitant la pluja, el finlandès ha arriscat i li ha sortit bé. El cotxe d'Ogier ha tocat amb una roca, i el líder del Mundial ha baixat el ritme per por a una punxada.

Mads Ostberg (Citroën) sembla tenir assegurada la tercera posició. Està a 1 minut i gairebé 15 segons del segon, i li treu poc menys de dos minuts d'avantatge al quart, Thierry Neuville (Hyundai i20). Dani Sordo (Citroën), que ha començat aquesta segona etapa en la sisena posició, és ara l'onzè després de tenir un accident. Robert Kubica (Ford Fiesta) ha bolcat a només 300 metres de la meta de l'últim tram.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut