Hoquei Herba

L'Atlètic Terrassa venç el Bromac Kelburne escocès i es classifica per als vuitens de final de l'EHL (3-2)

El club de Terrassa s'ha classificat pels vuitens de l'EHL juntament amb el Polo i Egara. Jordi Carrera, Jan Magosa i Oriol Bach han fet els tres gols que els han donat la victòria als catalans

L'Atlètic Terrassa ha complert amb el seu objectiu i ha vençut 3-2 el Bromac Kelburne escocès. Amb aquesta victòria, els de Terrassa s'han classificat per als vuitens de final de l'Eurolliga d'Hoquei (EHL), la KO16.

La d'aquest diumenge no ha estat una victòria senzilla, tot i que Jorge Carrera hagi inaugurat el marcador en el minut 10 de partit des del punt de penal després d'un córner que havia topat en el cos d'un defensor. Els escocesos han empatat gairebé immediatament, al minut, amb un gol de Jonas Nommensen. Els de Terrassa han avançat línees en el segon quart, però els escocesos han sabut defensar la seva porteria amb eficàcia, per arribar al descans amb l'empat a un.

La superioritat dels catalans s'ha fet palesa en el tercer quart, quan han marcat dos gols. El primer de Jan Malgosa, al minut 32 (2-1) després de rematar una centrada des de l'esquerra d'Albert Beltrán; el segon, d'Oriol Bach, que ha marcat el 3-1. La tranquil·litat per als de Terrassa només ha durat deu minuts, els que ha trigat el conjunt escocès per reduir distàncies en el marcador gràcies a Joshua Cairns (3-2).

Amb aquest resultat final, l'Atlètic Terrassa es classifica per als vuitens de final (KO16), que es disputaran el mes d'abril.