Hoquei herba

L'Atlètic Terrassa salva els mobles en els últims segons amb un gol de Sam Cortés que segella l'empat (4-4)

Sam Cortés ha fet l'empat a 4 a 30 segons del final, en un partit que l'Atlètic ha hagut de remuntar. L'Atlètic haurà de guanyar aquest diumenge davant del Kelburne escocès per seguir endavant en la competició

L'Atlètic Terrassa continua depenent d'ell mateix per entrar al KO16 de l'Eurolliga d'hoquei herba. El conjunt egarenc, semifinalista la temporada passada, ha vist complicar-se el partit davant del Dinamo Kazan, que a l'últim quart dominava per 2 a 4.

Els catalans s'han avançat en el marcador per mitjà de Marc Torrent en el minut 7 després d'un gran contraatac finalitzat amb una vaselina (1-0). Els russos han empatat el matx gràcies a Nikolai Komarov al minut 14 (1-1) i, quatre minuts després, Anton Kornilov ha aconseguit donar avantatge el Dinamo (1-2). Els de Terrassa, però, han tornat a empatar el matx gràcies a Marc Sallés, que ha aprofitat un rebot (2-2, minut 20).

El Dinamo Kazan, però, ha marxat al descans amb el marcador a favor (2-3) gràcies a un gran xut a l'escaire de Nikolai Yankun. El 2-4 ha arribat en el minut 45 quan Kornilov rep una passada des de la dreta de Komarov i marca sense oposició. Oriol Malgosa ha reduït l'avantatge a sis minuts del final (3-4).

La reacció dels de Terrassa ha arribat "in extremis". Quan faltaven 30 segons per acabar, un llançament de Sam Cortès que ha anat al pal i ha rebotat amb el porter ha significat l'empat a 4. L'Atlètic haurà de guanyar aquest diumenge davant del Kelburne escocès per seguir endavant en la competició.