L'Atlètic s'imposa al Llevant (3-0) i continua a 11 punts del Barça

L'Atlètic de Madrid ha derrotat el Llevant i es manté a 11 punts del Barça quan només queden sis jornades per acabar la Lliga. Amb la victòria dels madrilenys, els blaugranes són a 7 punts del títol

L'Atlètic de Madrid ha fet bons els pronòstics i s'ha imposat sense problemes al Llevant (3-0). Al descans s'ha arribat amb 1-0 gràcies a un gol de Correa (min. 33). Només començar la segona part, Griezmann s'ha encarregat d'encarrilar la victòria dels "matalassers" amb el 2-0 (min. 48). Fernando Torres ha fet pujar el 3-0 definitiu al marcador (min. 77). Els del Cholo Simeone s'han assegurat matemàticament una plaça per la pròxima Lliga de Campions.

Després d'aquesta jornada, els madrilenys, segons en la classificació, sumen 71 punts, 11 menys que el Barça. Dijous visiten la Reial Societat (19.30), que no ha perdut des que Imanol n'és l'entrenador. Per la seva banda, el Llevant queda en dissetena posició amb 31 punts. Només en té 5 més que el Deportivo, equip que encara lluita per la salvació.