Futbol

L'Atlètic i el Reial Madrid es veuen les cares al Calderón en un derbi que promet

L'Atlètic i el Reial Madrid disputen aquest dissabte al Vicente Calderón el partit estrella de la jornada, que es podrà seguir en directe per TV3 a partir de les 22 h. Els merengues afronten el derbi sense Guti, que s'ha tornat a quedar fora de la llista per decisió tècnica, ni Albiol, sancionat. A priori, el duel es presenta favorable als blancs si es té en compte els 15 punts que separen un equip de l'altre a la classificació i el fet que els matalassers no guanyen el seu etern rival des de fa més de 10 anys.

Actualitzat
El Reial Madrid visita aquest dissabte el seu estadi talismà, on ha encadenat sis victòries i un empat en les últimes set temporades. Manuel Pellegrini espera que l'equip blanc continuï amb aquesta ratxa al Calderón i també que superi la seva Cristianodependència. I és que sense el jugador portuguès els merengues només han guanyat dos partits de set.

Per la seva banda, l'Atlètic de Madrid vol donar una alegria a la seva afició d'una vegada per totes. Eliminats a la Champions i avantpenúltims a la Lliga, els matalassers estan obligats a vèncer el seu etern rival per remuntar el vol. Quique Sánchez Flores té les baixes de Paulo Assunção i Juanito, però podrà comptar amb la seva gran estrella, el "Kun" Agüero, que s'ha recuperat d'unes molèsties musculars.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut