Els jugadors de l'Atlètic celebrant el primer gol de Godín (EFE)
Primera Divisió

L'Atlètic guanya el Granada (0-2) i es manté, per tercera jornada consecutiva, segon a la classificació

L'Atlètic no perd pistonada i continua segon a la Lliga per tercera setmana consecutiva amb 32 punts, seguit del Madrid, amb 30. El conjunt colchoneros n'ha tingut prou amb els gols de Godín i Griezmann per batre el Granada a Los Cármenes.

L'Atlètic ha guanyat el Granada gràcies als gols de Godín, a la primera part, i Griezmann, a la segona. Els de Simeone han portat la batuta del partit des d'un primer instant a Los Cármenes on han obert el marcador al minut 20. El conjunt matalasser ha tirat d'estratègia per avançar-se al marcador. Coke ha servit de córner i li ha col·locat a la perfecció perquè Godín rematés de cap. L'uruguaià ha tingut un detall pel lesionat Tiago en celebrar el gol ensenyant una samarreta amb el dorsal del portuguès.

La segona diana de l'Atlètic ha arribat a la segona part, al minut 76. Griezmann ha finalitzat una gran jugada gràcies a una bona acció d'Óliver que ha permès al francès desmarcar-se i encarar-la al primer pal d'Andrés. Amb la victòria, el conjunt madrileny es manté segon amb 32 punts, darrera del Barça i davant del Madrid.