Lliga BBVA

L'Atlètic es veu les cares amb el Granada per mantenir el lideratge

L'Atlètic de Madrid afrontarà el seu primer examen contra el Granada (22.00 aquest dimecres) com a davanter de la llista, en el Vicente Calderón. La pressió i l'obligació de guanyar per seguir els primers marcarà el partit. El Granada buscarà els tres punts per mantenir-se en la permanència.

Actualitzat

Els tres equips que lluiten per la Lliga es disputen aquest dimecres el lideratge. L'Atlètic de Madrid afrontarà el seu primer examen contra el Granada (22.00 h) com a davanter de la llista en el Vicente Calderón. La pressió i l'obligació d'aconseguir els tres punts i mantenir-se primers marcarà el partit. De fet, el Reial Madrid, a la mateixa hora, serà al Pizjuán, i el F. C. Barcelona haurà acabat de jugar amb el Celta de Vigo (20:00).

Diego Simeone "El Cholo", haurà de fer algun retoc en el seu onze habitual. El lateral esquerre dominat per Filipe Luis serà substituït per Emiliano Insua per acumulació de targetes. Segurament, en la davantera, veure'm David Villa per Raúl Garcia. El porter Courtois, el lateral Juanfran, els centrals Godín i Joao Miranda, els migcampistes Koke, Mario Suárez i Gabi Fernández i el davanter Diego Costa completen el possible 11.

Dominant en el seu camp, on encara no ha perdut cap partit de la Lliga, l'Atlètic rep un Granada instal·lat en la meitat de la classificació, amb l'objectiu de donar la sorpresa i prolongar la seva bona ratxa de resultats per poder mantenir la permanència.

L'equip, dirigit per Lucas Alcaraz, recupera al centrecampista Iturra, que tornarà a l'onze habitual de les jornades passades. Les úniques baixes de l'equip andalús són Tiago Ilori i "Piti", que segueix no disponible per lesió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut