Marc Calzada celebra la classificació de l'Atlètic Terrassa
Marc Calzada celebra la classificació de l'Atlètic Terrassa
Hoquei herba

L'Atlètic de Terrassa es classifica de forma agònica per als quarts de final de la Copa d'Europa

Els egarencs han empatat el matx davant dels Dragons en l'últim instant, i s'han encomanat a les parades de Marc Calzada a la tanda de penals per passar a quarts

Actualitzat

L'Atlètic de Terrassa s'ha classificat pels quarts de final de la Copa d'Europa d'hoquei herba, després de superar de forma dramàtica Els Dragons de Bèlgica. Els egarencs han empatat amb un gol en els últims segons, en una jugada a la desesperada, abans d'eliminar el seu rival de vuitens en la tanda de penals.

Els de Terrassa han començat dominant el matx, tot i que Jordi Carrera sota pals ha evitat un gol dels belgues. En el tercer quart l'equip català ha atacat amb més insistència, però una targeta verda a Santi Morera els ha deixat amb 10 jugadors. Florent van Aubel ha aprofitat la superioritat numèrica dels seus per fer el 0 a 1. A sis segons del final Dani Malgosa ha provocat un penal córner, que ha tret la defensa amb els peus. En el segon penal seguit, amb el temps exhaurit, Marc Pujal ha marcat el gol de l'empat, tot i que s'ha hagut d'esperar a la revisió del vídeo per donar validesa a la jugada.

En la tanda de penals, el porter Marc Calzada ha estat decisiu, aturant tres llançaments. Diumenge l'Atlètic jugarà els quarts contra un altre rival belga, el Leuven, que ha derrotat per 2 a 7 el Grunwald Poznan de Polònia.

Anar al contingut