Primera Divisió

L'Atlètic de Madrid treu petroli d'un gol de Koke i se situa líder de manera provisional (0-1)

L'Atlètic de Madrid ha arrencat l'any nou guanyant a La Rosaleda el Màlaga gràcies a un gol de Koke al minut 69 (0-1) . Amb la victòria, els de Simeone se situen líders de forma provisional amb tres punts d'avantatge sobre el Barça, el seu pròxim rival a la Lliga, el cap de setmana vinent al Vicente Calderón.

L'Atlètic de Madrid ha arrencat l'any nou guanyant a La Rosaleda el Màlaga gràcies a un gol de Koke al minut 69 (0-1). Amb la victòria, els de Simeone se situen líders de forma provisional amb tres punts d'avantatge sobre el Barça, el seu pròxim rival a la Lliga, el cap de setmana vinent al Vicente Calderón.

L'equip madrileny, que arribava al matx amb les baixes de Mario i Gabi, ha apostat per un joc més de contratac amb què ha generat poques ocasions de gol. El Màlaga, de la seva banda, sempre ha plantat cara i ha disposat de dues bones ocasions per marcar, especialment a la primera part a càrrec d'Eliseu i Samu.

A la represa, i quan els locals pressionaven més, un contratac conduït per Diego Costa ha acabat amb un rebuig del porter malaguista Willy i un xut ras i dur de Koke que ha resolt el partit.

Cal destacar que Juanfran ha vist una targeta groga i no podrà jugar la setmana vinent contra el Barça al Calderón.