Diego Costa ha protagonitzat una celebració de gol que li ha acabat costant l'expulsió (Reuters)
Primera

Tots els gols de la Jornada 18 de Primera Divisió

L'Atlètic de Madrid ha guanyat el Getafe seguint l'estela del Barça a la Lliga

Victòria de l'Atlètic de Madrid sobre el Getafe (2-0) en el primer compromís de Lliga de l'any. Els "colchoneros" han dominat el partit de cap a cap. Al quart d'hora de joc, Ángel Correa s'ha avançat en el marcador amb un xut ajustat al pal des de l'interior de l'àrea aprofitant una gran assistència d'Antoine Griezmann.

Ja a la segona part, Diego Costa ha fet el segon, però l'alegria ha durat tan sols uns instants ja que l'excessiva eufòria en la celebració del gol -ha sortit del terreny de joc per abraçar-se amb aficionats matalassers- li ha costat la segona targeta groga i ha marxat expulsat al vestidor quan encara quedaven més de vint minuts de partit.

El Leganés es fa fort a Butarque (1-0)

El Leganés s'ha endut una treballadíssima victòria després de superar a una Reial Societat que s'ha ensorrat a la segona meitat (1-0). Un gol de Gabriel Pires en el minut 76 ha donat els tres punts a un equip d'Eusebio que segueix el ritme de la part alta de la classificació i supera així a la Reial a la Lliga.

L'Eibar treu petroli de Gran Canària (1-2)

L'Eibar s'ha emportat la victòria davant la UD Las Palmas (1-2). Jonathan Viera ha avançat els illencs després de transformar el penal comès per Arbilla en escombrar Hernán Toledo a dins l'àrea.

A la segona part, Orellana ha marcat el gol de l'empat i tres minuts després Sergi Enrich ha fet l'1 a 2 definitiu de cap aprofitant una gran assistència des de fora de l'àrea de José Ángel.

Les males notícies per al Las Palmas no han acabat amb la derrota i és que el català Sergi Samper s'ha lesionat de gravetat en una lluita per la pilota i ha abandonat el terreny de joc en llitera. A falta de les primeres proves mèdiques, tot apunta que s'estarà un llarg període de baixa.

El Vila-real deixa escapar la victòria davant del Deportivo de la Corunya (1-1)

Enes Ünal ha avançat els groguets amb un gol des de l'interior de l'àrea aprofitant l'assistència de Carlos Bacca a la primera part. Al minut 84, quan els castellonencs començaven assaborir la victòria, Florin Andone els ha esguerrat la festa amb un gol de cap. Amb aquest empat, els groguets es mantenen a la sisena posició, mentre que el Dépor agafa aire escalant un lloc a la part baixa. Els gallecs se'n van a dormir 17ens.

L'Athletic Club tomba l'Alabès (2-0)

Els bilbaïns han superat els vitorians en el duel basc de la jornada. Etxeita ha inaugurat el marcador als inicis de l'enfrontament rematant a boca de canó un córner servit per Susaeta. Ja en el segon temps, Aritz Aduriz ha fet el segon en transformar el penal que ha assenyalat l'àrbitre fruit d'una falta comesa per Rubén Duarte sobre Raúl García a dins de l'àrea. Amb aquesta victòria, l'Athletic Club puja fins a la vuitena posició de la classificació.