L'Atlètic continua inexpugnable al seu estadi (Font: EFE)

L'Atlètic de Madrid s'imposa al Màlaga gràcies als doblets de Carrasco i de Gameiro (4-2)

L'Atlètic de Madrid s'ha desfet del Màlaga en un partit d'alts i baixos i es manté a la part alta de la classificació. Els de Simeone han viscut d'una primera part notable en què han marcat Carrasco i Gameiro, que ha fet un doblet. Sandro i Camacho han fet els gols dels conjunt andalús i, al final, Carrasco ha sentenciat per als locals.

L'Atlètic de Madrid continua en el grup capdavanter de la Lliga gràcies a una victòria merescuda contra el Màlaga. Els gols de Carrasco i de Gameiro abans del descans semblaven segellar el partit per als locals. Però l'exblaugrana Sandro i Camacho, a la segona meitat, hi han posat emoció amb les seves dianes. Quan el Màlaga, que jugava amb un home més, pressionava més, en les acaballes del matx, Carrasco ha posat el 4-2 definitiu en el marcador.

Després de la derrota al Sánchez Pizjuán de Sevilla, l'Atlètic volia demostrar que continua viu en la lluita pel títol de Lliga. I ho ha fet des del primer moment. Als sis minuts, Yannick Carrasco ha obert el marcador en una acció de qualitat dins de l'àrea. Era el seu cinquè gol en els últims quatre partits.

Gameiro brilla

El Màlaga de Juande Ramos no ha reaccionat i l'equip local ha seguit dominant la situació sense maldecaps. Als 24 minuts, Gameiro ha aprofitat un error en defensa de Koné per afusellar Kameni des de molt a prop. El partit semblava molt encarrilat per a l'Atlètic, però l'equip andalús s'ha revifat amb un golàs de l'exbarcelonista Sandro Ramírez, que ha executat una falta lateral de manera espectacular i ha fet entrar la pilota per l'escaire de la porteria d'Oblak.

Ha estat un miratge perquè l'Atlètic mai ha dubtat i, just abans del descans, Gameiro ha aprofitat una assistència de luxe del seu compatriota Griezmann per anotar el 3 a 1.

Una expulsió i partit nou

La segona part ha començat amb l'equip madrileny limitant-se a controlar el matx i el Màlaga deixant clar que no tenia el dia. Però tot ha canviat quan el local Stefan Savic ha estat expulsat per doble groga als 59 minuts. I, sobretot, quan Camacho ha fet el 3 a 2 un minut després. El Màlaga ha avançat línies a la recerca d'un empat que poc abans ni hauria somniat.

Simeone, un entrenador d'idees clares, ha retirat Griezmann i Gameiro i ha fet entrar un central, Lucas, i un mig centre defensiu, Thiago, per assegurar els tres punts. L'Atlètic ha utilitzat el seu inesgotable ofici per anestesiar el matx. I ho ha aconseguit.

El deliri de l'afició local s'ha desfermat quan, al minut 86, Carrasco ha completat el seu doblet particular en un contraatac en què ha demostrat la seva velocitat i el seu olfacte golejador. Festa completa al Calderón, que creu sempre en el seu equip. I amb raó.