L'Atlètic de Madrid s'estavella contra un Racing amb deu jugadors (1-1) i el Sevilla goleja el Saragossa (4-1)

Ni la classificació per a la Lliga de Campions ha aconseguit calmar els ànims al Vicente Calderón. Aquest dissabte l'Atlètic de Madrid no ha passat de l'empat davant el Racing de Santander (1-1), i això ha acabat d'encendre els ànims de la graderia, que ha escridassat la directiva. Abans del partit, un miler de persones han increpat els amos del club en una manifestació. A més, els matalassers no han estat capaços de vèncer un Racing que ha aguantat tota la segona part amb deu homes per l'expulsió de Crespo. En l'altre partit avançat de la jornada, el Sevilla ha golejat el Saragossa al Sánchez Pizjuán (4-1).

Atlètic de Madrid, 1 - Racing, 1

Ambient enrarit al Calderón de bon començament amb la manifestació contra la directiva, que finalment només ha aplegat un miler de seguidors matalassers. Sobre la gespa, Atlètic i Racing han ofert una primera part força ensopida, on la majoria d'ocasions han estat xuts des de la frontal de l'àrea. La més clara del Racing l'ha tingut Geijo en un u contra u que ha salvat Asenjo. Però ha estat l'Atlètic qui ha marcat primer, en un xut ajustat de Jurado, al qual Toño no ha pogut arribar. Era el minut 43. Tot seguit, al temps afegit, els cantàbrics han assolit la igualada gràcies a Serrano.

Semblava que el matx es posava a favor dels blanc-i-vermells quan, al minut 47, Crespo ha estat expulsat per una entrada per darrere a Simao. A més, Abel Resino ha fet entrar a Forlán, que ha xutat una falta a l'escaire al minut 58. Però a partir de llavors, el joc de l'Atlètic s'ha anat diluint davant un Racing que, lògicament, es conformava amb l'empat, però que fins i tot ha pogut guanyar en dues internades de Serrano i Geijo que han estat avortades per Asenjo. Forlán, a la desesperada, ho ha provat tot sol però no ha pogut deixar la victòria al Manzanares.

Sevilla, 4 - Saragossa, 1

El Sevilla s'ha refet de la derrota en la primera jornada a Mestalla amb una convincent golejada davant el Saragossa al Sánchez Pizjuán. Els sevillistes s'han avançat per mitjà de Konko aprofitant la passivitat de la defensa visitant, però al minut 32 Arizmendi ha igualat el matx. Quan semblava que s'arribaria al descans amb empat a un, en l'últim minut de la primera part Luis Fabiano ha tornat a fer avançar el l'equip en el marcador. I ja en la represa, el Sevilla ha acabat golejant a plaer. Perotti, amb un míssil per l'escaire, ha fet el tercer en el minut 57 i de nou Luis Fabiano, aprofitant una nova badada de la defensa del Saragossa, ha establert el definitiu 4 a 1.