Antoine Griezmann, autor de 2 gols (EFE)

L'Atlètic de Madrid seguirà líder després de guanyar al camp del Las Palmas (0-3) amb un Griezmann en ratxa

El líder provisional de la Primera Divisió ho serà una setmana més gràcies al seu triomf al camp canari. El davanter Antoine Griezmann ha fet dos gols

L'Atlètic de Madrid es mantindrà una setmana més al capdavant de la classificació a l'espera que el FC Barcelona jugui el seu partit ajornat contra l'Sporting de Gijón. Al camp del Las Palmas, els de Diego Simeone han guanyat per 0 a 3. Els porters dels dos equips, el local, Javi Varas, i el visitant, Jan Oblak, han tingut ocasió de lluir-se en els primers minuts del matx. Els que han marcat han estat els "colcchoneros", en el minut 17, per mitjà de Filipe Luis.

Antoine Griezmann ha aparegut en la segona meitat. En el minut 54 ha tingut un u contra u amb el porter dels canaris, però Varas li ha guanyat la partida. En el 68, però, el davanter francès si que ha fet el seu gol després d'una assistència de Koke. Yannick Carrasco ha tingut el 0 a 3 en el minut 78, però novament Varas ho ha evitat. El gol ha acabat arribant a un minut del final. Una nova passada de Koke ha deixat Griezmann sol davant del porter. I el francès no ha perdonat.