Lliga de Campions

L'Atlètic de Madrid s'aferra a la seva solidesa defensiva per defensar el gol d'avantatge al camp del Leicester

El conjunt "colchonero" no ha encaixat cap gol en set dels últims nou partits, tot i que Simeone considera que la clau de l'eliminatòria serà marcar un gol per certificar la classificació per a les semifinals.

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid espera que el gol que va fer en el partit d'anada contra el Leicester sigui suficient per passar a les semifinals de la Lliga de Campions. De fet, en els 45 partits de l'etapa Simeone a la Champions, l'Atlètic no ha perdut mai per més d'un gol, excepte en la pròrroga de la final del 2014 contra el Reial Madrid.  

Simeone, però, no es refia de l'equip anglès, que en l'eliminatòria anterior va fer valdre el factor camp per eliminar el Sevilla. L'arma de l'Atlètic és la solidesa defensiva, ja que no ha encaixat cap gol en set dels últims nou partits, però el tècnic de l'equip "colchonero" creu que la clau passa per fer algun gol.

"Repeteixo el que vaig comentar en la prèvia del Calderón: som dos equips molt semblants, amb característiques similars, i per això la trobada no va a distar molt del que vam jugar a Espanya. Serà dur, amb un resultat curt, i en el qual els detalls seran determinants en els dos conjunts", ha insistit el tècnic argentí.

El Leiecester confia en la remuntada

Després d'eliminar el Sevilla en els vuitens de final i d'assegurar-se la permanència a la Premier League, el Leicester es jugarà el tot pel tot per mirar de remuntar l'1 a 0 del partit del Calderón. Amb Craig Shakespeare, l'equip anglès ha recuperat l'alegria de la temporada passada i se sent capaç de superar l'Atlètic de Madrid.

El tècnic considera que estan davant d'un dels partits més importants de la història del club i ha pogut recuperar el capità, el jamaicà Wes Morgan, absent per lesió en els últims sis partits. També hi serà Yohan Benalouane, que es va retirar amb molèsties dissabte passat contra el Crystal Palace. Les absències segures són les de Robert Huth, sancionat, i Nampalys Mendy, lesionat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut