Copa del Rei

L'Atlètic de Madrid resisteix l'empenta de l'Athletic i jugarà les semifinals de Copa contra el Reial Madrid (1-2)

L'Atlètic de Madrid s'ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei després d'imposar-se (1-2) a San Mamés a un Athletic intens i vertical que ha topat amb Courtois i una defensa "colchonera" molt segura. Cap equip havia guanyat al nou San Mamés fins ara. L'equip de Simeone se les haurà en la pròxima ronda amb el Reial Madrid.

L'Atlètic de Madrid s'ha classificat per les semifinals de la Copa del Rei després de derrotar un Athletic intens i vertical que ha topat amb Courtois i una defensa "colchonera" molt segura (1-2). Ningú fins ara havia pogut guanyar al nou San Mamés. L'equip de Simeone se les haurà en la pròxima ronda amb el Reial Madrid.

Ensurt dels madrilenys i domini local

El matx ha començat amb una gran ocasió als 10 segons per a Diego Costa que s'ha quedat sol davant d'Herrerín. El porter local ha salvat el que hauria pogut ser la sentència de l'eliminatòria.

A partir d'aquí, minuts d'equilbri fins que l'equip basc s'ha apoderat de la pilota i el conjunt madrileny ha fet dues passes enrere. El setge de l'Athletic ha estat constant i sort de Courtois, perquè, si no, el primer gol hauria arribat en qualsevol moment. El gran porter belga, en canvi, no ha pogut fer res en el minut 41 en un bon cop de cap d'Aduriz que ha suposat l'1-0. Poc després, Courtois ha fet una altra parada antològica per rebutjar un xut dur de Mikel Rico.

El gol decisiu

A la represa, Raúl García ha deixat l'eliminatòria pràcticament sentenciada quan als 9 minuts ha engaltat un xut des del punt de penal amb què ha batut Herrerín, que uns minuts abans havia salvat un gol cantant en un cop de cap de Diego Costa.

L'Athletic ho ha intentat fins al final sota una pluja abundant, però l'Atlètic de Madrid ha aguantat ferm en defensa i ha acabat de posar la cirereta al pastís en el minut 88 en un contratac perfectament acabat per Diego Costa, que en un un contra un ha driblat Herrerín per marcar l'1-2 final.

Hi haurà derbi madrileny, molt interessant, en les semifinals de Copa.