Lliga Europa

L'Atlètic de Madrid queda eliminat de la Lliga Europa després d'empatar a Leverkusen (1-1)

El campió de la darrera edició de la Lliga Europa, l'Atlètic de Madrid, ha quedat eliminat de la competició després d'empatar al camp del Bayer Leverkusen per 1-1, en un partit marcat per una forta nevada que ha deixat el terreny de joc emblanquinat. Els de Quique Sánchez Flores, que necessitaven, a més de la victòria, que l'Aris de Salònica no guanyés el Rosenborg a casa, no han pogut assolir ni tan sols el primer objectiu. Val a dir, però, que qualsevol esforç per la banda madrilenya hauria estat inútil, ja que l'equip grec sí que ha fet els deures i ha vençut per 2-0 el seu partit, amb un gol a cada període. Els matalassers no han tingut un matx fàcil en un terreny de joc on, a causa de la neu, la circulació de la pilota ha estat més que complicada. Els alemanys s'han avançat, al minut 68, en aprofitar Patrick Helmes una pilota llarga per plantar-se davant De Gea i batre'l. Els matalassers han reaccionat per mediació de Fran Mérida (minut 71), que feia un minut que era al camp, però, tot i la insistència, no han estat capaços de desfer l'empat final.

L'altre equip de la Lliga espanyola que jugava en la jornada de dijous, el Getafe, ha derrotat el Young Boys de Berna a casa per 1-0 en un duel intranscendent i s'ha acomiadat així de la competició. El gol l'ha fet Adrián al minut 15.