Futbol

L'Atlètic de Madrid, que participa en la Intertoto, el més matiner en la tornada a la feina

L'Atlètic de Madrid ha començat aquest dilluns la pretemporada. Cléber Santana és la principal novetat de l'equip. El migcampista, procedent del Santos brasiler, ha estat presentat com a nou jugador del club madrileny per tres temporades. Santana, de 26 anys, arriba amb la il·lusió de jugar a Europa. El president de l'Atlètic, Enrique Cerezo, estableix també com a primer repte la Intertoto i després la fase prèvia de la UEFA. Dimarts, el club farà oficial la incorporació del davanter brasiler Diego da Silva. Cerezo, a més, no dóna per perdut el fitxatge de Quaresma, tot i les altes pretensions del Porto.

Actualitzat

Per contrarestar l'absència de Fernando Torres, l'equip matalasser s'ha abocat al mercat de fitxatges. Ha fet sis incorporacions: el porter italià Abiatti, que ve del Milan; Raúl García, mig que ve d'Osasuna, i Cléber Santana, mig del Santos del Brasil. A més, els davanters Luis Garcia (Liverpool); Diego, de l'Sporting Braga, i Forlán, del Vila-real. L'últim que ha arribat és Cleber Santana, a qui han presentat aquest migdia a l'estadi Vicente Calderón.

L'equip comença a entrenar-se a les ordres de Javier Aguirre. No hi haurà la plantilla al complet perquè Diego Forlán és a la Copa Amèrica amb la selecció uruguaiana i Mario Suárez i el Kun Agüero són al Mundial sub-20. Aquests jugadors no han fet vacances. Ara les ha començat Perea, que estava jugant la Copa Amèrica amb la selecció colombiana però que ara ja està eliminat. El club busca nous reforços i els contactes més avançats són amb el portuguès Quaresma, del Porto, i l'argentí ex del Barça, Riquelme, que està cedit pel Vila-real al Boca Juniors. L'equip comença tan aviat perquè ha de disputar l'Intertoto el 20 de juliol contra el Bistrita romanès o el Maccabi Haifa d'Israel.


Anar al contingut