Gabi i Xatov pugnen per una pilota. (Foto: EFE)
Lliga de Campions

L'Atlètic de Madrid, que ha reservat fins a sis titulars, empata 1-1 al camp del Zenit

L'Atlètic de Madrid, que ja tenia la classificació matemàtica a la butxaca com a primer del grup G, ha empatat 1-1 al camp del Zenit de Sant Petersburg. Els de Simeone s'han deixat els dos primers punts de la competició, tot i haver-se avançat amb una diana d'Adrián. Però Alderweireld, en pròpia porteria i amb la nul·la col·laboració de Courtois, ha firmat l'empat definitiu.

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid, que ja tenia la classificació matemàtica a la butxaca com a primer del grup G, ha empatat 1-1 al camp del Zenit de Sant Petersburg. Els de Simeone s'han deixat els dos primers punt de la competició, tot i haver-se avançat amb una diana d'Adrián. Però Alderweireld, en pròpia porteria i amb la nul·la col·laboració de Courtois, ha firmat l'empat definitiu.

Els sis graus negatius de temperatura han condicionat el rendiment dels futbolistes. La primera meitat ha estat de domini rus, però sense perill a l'àrea contrària. Els madrilenys hi han posat més de la seva part en el segon temps i el partit s'ha convertit en un anar i venir constant. Adrián, titular en absència de Villa i Diego Costa, ha fet un golàs després d'una jugada individual de mèrit.

El Zenit, que necessitava els tres punts per encarrilar la classificació, ha tret petroli gràcies a l'acció còmica de la jornada. Centrada de Smolnikov que desvia amb el cap Alderweireld i que es menja Courtois.

Porto, 1 - Àustria Viena, 1

Kienast ha avançat els visitants, però Jackson Martínez ha salvat un punt pels portuguesos. Els austríacs, que estan eliminats, reben el Zenit en l'última jornada, mentre que el Porto visitarà l'Atlètic de Madrid. Els russos tenen 6 punts, per només 5 dels "dragoes".

Anar al contingut