Futbol

L'Atlètic de Madrid presenta Kalinic i Arias, renova Godín i traspassa Gameiro al València

El club matalasser ha presentat aquest matí les dues noves incorporacions de la temporada, Nikola Kalinic i Santiago Arias. Els jugadors es van estrenar amb la seva nova samarreta aquest passat cap de setmana contra l'Inter de Milà

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ja prepara el partit d'aquest dimecres de la Supercopa d'Europa contra el gran rival de la ciutat, el Reial Madrid. Abans, però, el conjunt matalasser ha presentat les seves dues noves estrelles per a aquesta temporada, Nikola Kalinic i Santiago Arias. Tot això amb la renovació de Diego Godín fins al 2021 ja tancada. L'uruguaià és un dels pilars més importants dels madrilenys i acabarà contracte amb 35 anys. 

 

Pel que fa a les noves incorporacions, Santiago Arias és un dels laterals drets més importants de la selecció colombiana i el referent en la seva posició en el PSV Eindhoven, el seu antic club. Arias té 26 anys i va debutar l'any 2009 al club colombià La Equidad. Allà va jugar 28 partits en tres temporades fins al 2011 quan l'Sporting de Lisboa s'hi va fixar i el va fitxar. El club portuguès no va acabar satisfet del seu rendiment i el va cedir al seu filial, on la temporada 12-13 va jugar 28 partits i va fer cinc assistències. Aquests números van cridar l'atenció del PSV Eindhoven, que el va fitxar per anar a l'Eredivisie. És a la lliga holandesa, on ha acabat explotant com a jugador amb 173 partits en cinc temporades, 10 gols i 21 assistències.

Amb el PSV ha aconseguit tres Lligues i dues Supercopes, trofeus que van cridar l'atenció de la selecció colombiana, on ha jugat ja més de 40 partits, i a l'Atlètic, on jugarà les pròximes cinc temporades. Arias ha declarat en la seva presentació que està molt content d'arribar a un club tan gran: "Estic feliç, orgullós i molt content d'arribar a aquesta gran institució." "Volem aconseguir objectius importants, però hem d'anar partit a partit", comentava Arias, que ja s'ha impregnat de la filosofia Simeone.

 

Pel que fa Nikola Kalinic, el jugador croat de 30 anys és un dels referents de la selecció croata. És un perfil ja destacat en la lliga italiana i arriba a l'Atlètic després de disputar 41 partits amb el Milan.

Kalinic va començar el seu camí en el futbol professional l'any 2005 amb el Hajduk Split, però no va ser fins al 2009 quan un equip gran com el Blackburn Rovers es va fixar en ell. Amb el club anglès va disputar 53 partits en dues temporades i va marcar 13 gols. Els 'Rovers' el van vendre al Dnipro. Allà va fer quatre grans temporades, sobretot la 14-15 on va destacar en el camí a la final de la lliga Europa.

Aquella temporada li va servir per anar a la Fiorentina, on va jugar dos anys i va marxar cedit al Milan, on va disputar la temporada passada 41 partits i va marcar sis gols. Ara, amb l'AtlèticKalinic assegura que ho donarà tot per l'equip i destaca la competitivitat del conjunt: "L'Atlètic és un equip que treballa molt i dona sempre el màxim."

 

Els dos jugadors es van estrenar en l'últim partit contra l'Inter de Milà i Simeone compta amb ells per a la Supercopa, ja que han entrat en la convocatoria de 22 jugadors. 

 

 

Qui no vestirà més la samarreta "colchonera" és Kevin Gameiro que ha marxat traspassat al València després de jugar durant dues temporades a les ordres de Simeone durant les quals ha marcat 27 gols en els 82 partits oficials que ha disputat. 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut