Antonio Adán, amb Andrea Berta i Enrique Cerezo, durant la seva presentació al Wanda Metropolitano (EFE)
Futbol

L'Atlètic de Madrid presenta el porter Antonio Adán

El madrileny ha triat el club "colchonero" per "guanyar títols"

Actualitzat

Antonio Adán ha estat presentat aquest dilluns com a nou porter de l'Atlètic de Madrid, a l'auditori de l'estadi Wanda Metropolitano. El madrileny, de 31 anys, arriba al club "colchonero" procedent del Betis, equip en què ha jugat des del 2014.

Adán es va formar en els equips inferiors del Reial Madrid, on va arribar a debutar amb el primer equip. Després de passar pel Cagliari, va fitxar pel Betis i ara arriba a l'Atlètic de Madrid, "un dels millors equips del món", segons ha dit el porter durant la seva presentació.

"Em venia de gust un gran repte. Podia haver triat un camí més fàcil i seguir jugant amb facilitat en un altre club, però he triat venir a un dels millors equips del món en què vull guanyar. I vinc a un equip campió, un equip gegant, amb uns objectius grandíssims"

El nou porter de l'Atlètic de Madrid –que s'ha fet la clàssica fotografia amb el dorsal 1, amb el president de l'entitat Enrique Cerezo i el director esportiu, Andrea Berta– ha assegurat que ha demostrat "durant cinc anys" que pot ser "un gran porter de Primera Divisió".

Anar al contingut