Oblak va sentir molèsties en el partit contra el Bayern de Munic (Reuters)
Futbol

L'Atlètic de Madrid prepara el partit contra el Llevant amb Oblak al marge

Després de fer-se un lloc a la final de la Champions, Simeone prepara l'assalt de la Lliga sense el seu porter titular

Actualitzat

Dimarts els matalassers van tornar-se a citar amb la història: victòria davant del Bayern de Munic i bitllet per jugar la final de la Lliga de Campions. Jan Oblak, el porter de l'Atlètic de Madrid, va ser un dels grans protagonistes, amb un penal aturat a Müller i diverses intervencions molt meritòries que van frustrar tots els intents dels de Guardiola per no quedar eliminats.

Avui tornada a la normalitat i sessió suau d'entrenament, amb l'absència de Jan Oblak, que s'ha quedat al gimnàs per treballar unes molèsties que va tenir a les acaballes del partit contra el Bayern de Munic. Diumenge, a les 17.00, els matalassers tenen una nova cita vital a l'agenda; els homes de Simeone, tot i que s'enfronten al Llevant, un rival que ja sap que jugarà a la Segona Divisió la temporada que ve, no poden fallar si volen mantenir les opcions de conquerir la Lliga, empatats amb el Barça i només amb l'avantatge del "goal-average" per als blaugrana.

Després de l'esforç titànic de dimarts a la Lliga de Campions, Simeone tampoc es pot permetre que noves lesions entre els seus jugadors compliquin les opcions per tenir la victòria a la gran final europea davant de l'etern rival, el Reial Madrid, justament qui els la va prendre tot just fa dos anys en el temps de descompte.

 

Anar al contingut