Griezmann celebra el gol amb els seus companys davant del porter del Leicester, Schmeichel (EFE)
Lliga de Campions

L'Atlètic de Madrid no aprofita la seva superioritat i es conforma amb una victòria per la mínima davant del Leicester (1-0)

Un solitari gol de penal d'Antoine Griezmann deixen l'eliminatòria dels quarts de final oberta al partit de tornada

Oriol Llach EstrellaActualitzat

L'Atlètic de Madrid ha sortit al Vicente Calderón amb la intenció d'encarrilar els quarts de final de la Lliga de Campions davant del Leicester per la via ràpida, però tot ha quedat en la intenció i és que els"colchoneros", tot i ser molt superiors, no han pogut passar d'un solitari gol de penal de Griezmann en la victòria sobre els anglesos (1-0) . En els primers cinc minuts han tingut tres ocasions clares de gol: Ñíguez, primer; Torres, després, i finalment, Koke que ha estavellat una canonada al pal davant del ulls incrèduls del porter Schmeichel.

Els atlètics s'han sentit còmodes davant dels anglesos, que han cedit tot el pes en el joc d'atac en tan sols un home, Jamie Vardy. Craig Shakespeare ha optat per la clàssica tàctica de l'equip que surt al terreny de joc admetent la seva inferioritat: Tots replegats al darrere i pilotades llargues al davanter, a veure si té sort. Davant d'això, els de Simeone han fet gala del seu estil més pur: Contundents en defensa i incisius de cara a porteria.

A la mitja hora de joc, Albrighton ha fet caure Antoine Griezmann just al límit de l'àrea però l'àrbitre ha vist que la falta era dins, de manera que no ha dubtat a l'hora de xiular la pena màxima. El mateix davanter francès s'ha encarregat de transformar el penal (1-0).

A la represa, s'han equilibrat més les forces, els madrilenys han afluixat la pressió, mentre que el Leicester ha fet un pas endavant a la recerca del valuós gol en camp contrari. Mahrez s'ha deixat caure a dins de l'àrea davant de Gabi a la caça del penal, però, en aquesta ocasió, el col·legiat ha vist molt clar quines intencions tenia l'algerià del Leicester i no ha xiulat res.

Tot i la baixada, l'Atlètic de Madrid no ha renunciat a buscar el gol de la tranquil·litat. Les ocasions més clares per aplanar l'eliminatòria han tingut Correa com a protagonista: Primer, no ha arribat a una passada de la mort servida per Antoine Griezmann i, després, l'argentí ha fet una gran assistència a l'àrea petita que cap dels seus companys ha sabut recollir. 

La setmana que ve, els "colchoneros" viatjaran cap al King Power Stadium amb la intenció de sentenciar el pas a semifinals, però els anglesos, a casa són forts i el resultat els dona opcions a seguir vivint el seu conte de fades particular.

 

 

Anar al contingut