L'Atlètic de Madrid liquida el Getafe amb una golejada d'escàndol i es manté a tres punts del liderat (7-0)

L'Atlètic de Madrid no ha volgut ser menys que el Barça i el Reial Madrid i també ha liquidat la visita del Getafe al Calderón amb una contundent golejada. Si els blaugranes n'han fet quatre al Granada i els madridistes cinc a l'Almeria, els matalassers encara han superat els registres dels seus dos rivals pel títol de LLiga i han clavat un set en blanc a un Getafe que ha jugat amb deu des del minut 43 per l'expulsió de Varela.

L'Atlètic de Madrid no ha volgut ser menys que el Barça i el Reial Madrid i també ha liquidat la visita del Getafe al Calderón amb una contundent golejada. Si els blaugranes n'han fet quatre al Granada i els madridistes cinc a l'Almeria, els matalassers encara han superat els registres dels seus dos rivals pel títol de Lliga i han clavat un set en blanc a un Getafe que ha jugat amb deu des del minut 43 per l'expulsió de Varela.

Raul García, en el minut 25, ha obert el camí de la golejada local, amb un cop de cap inapel·lable a la sortida d'un córner. I en el 36, Lopo ha desviat al fons de la seva pròpia porteria una centrada de Koke. Just abans del descans, Varela ha vist la segona groga per tallar la pilota clarament amb les mans i ha deixat el Getafe amb deu amb tota la segona part al davant.

En la represa, el festival golejador de l'Atlètic no s'ha aturat. Villa ha fet el tercer en el 49 i Raúl García, de nou de cap, ha fet el quart en el 52. Diego Costa, que acabava d'entrar al terreny de joc, ha establert el 5-0 amb un golàs antològic de xilena en la primera pilota que tocava. I ja en el tram final, de nou Villa i Adrián han culminat l'exhibició ofensiva del conjunt de Diego Simeone, que es manté a tres punts del Barça en la classificació.