Lliga Europa

L'Atlètic de Madrid i el València s'enfronten avui al Calderón en la tornada dels quarts de la Lliga Europa

Aquest vespre, al Vicente Calderón, Atlètic de Madrid i València es jugaran la classificació per a les semifinals de la Lliga Europa. Després del 2-2 de Mestalla, en un partit boig i ple d'alternatives, el desenllaç es presenta incert, tot i que els matalassers volen imposar el fet de jugar a casa. El "Kun" Agüero i Forlán seran les principals armes ofensives del conjunt entrenat per Quique Sánchez Flores, mentre que l'equip xe confia en l'olfacte golejador de David Villa.

Actualitzat
El resultat del partit de Mestalla i el probable retorn de Reyes, un cop superada la lesió, són elements de prou pes per donar a l'Atlètic de Madrid un lleuger avantatge en l'eliminatòria espanyola dels quarts de final de la Lliga Europa. Als matalassers els interessa tenir el control del joc i que el matx no esdevingui imprevisible, com en l'anada. Quique Sánchez Flores confia cegament en els seus futbolistes.

Emery també recupera tres peces importants: Alexis, David Navarro i Albelda, sobretot els dos primers, que apunten com a titulars. Al davant, el tècnic valencianista no té dubtes: traurà tota l'artilleria, amb Mata, Silva i un Villa en ratxa, autor de quatre dels últims sis gols del València a Europa. Qui superi l'eliminatòria es podria trobar en semifinals el Liverpool, sempre que els anglesos siguin capaços de capgirar el 2-1 en contra del partit d'anada. Els de Rafa Benítez es juguen la temporada en aquest partit i el Benfica espera treure profit de l'angoixa dels "reds" per passar de ronda.

El Fulham vol continuar endavant

A l'altre costat del quadre, el Fulham anglès i l'Hamburg defensaran, en camp contrari, un 2-1 a favor. Els alemanys ho faran a l'estadi de l'Standard de Lieja, on volen mantenir viu el somni de jugar la final de la Lliga Europa del 12 de maig, que es jugarà a Hamburg. Hi podria haver una semifinal alemanya si el Wolfsburg és capaç de superar el Fulham al seu estadi. Els vigents campions de la Bundesliga només necessiten un gol per passar ronda, gràcies a un gol en l'últim minut marcat per Madlung en el partit d'anada, disputat a Londres.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut