Primera Divisió

L'Atlètic de Madrid guanya plàcidament el Granada amb doblet de Falcao (5-0)

L'Atlètic de Madrid ha aconseguit un triomf plàcid davant el Granada al Vicente Calderón (5-0). Els blanc-i-vermells han desmuntat els andalusos amb molta facilitat gràcies als dos gols de Diego Costa, Falcao, Raul Garcia i Filipe Luis. Un altre dels artífexs de la victòria, però, ha estat Koke que ha donat assistència en els tres dels quatre gols.

Just començat el partit, Diego Costa de cap obria el marcador i el segon gol arribava després d'un contraatac resolt per Falcao. A la segona part, tornava a ser Falcao qui rematava el tercer gol; després ho feia Raúl García (min. 62) i més tard Filipe Luis que picava la pilota dins l'àrea en una sortida de Roberto.

Amb aquesta, el Granada encadena vuit derrotes consecutives i desfila cap a la zona de descens. L'Atlètic, en canvi, ja té ben encarrilada la classificació per la Lliga de Campions.

La Reial Societat somia amb la Champions (0-2)

Amb dos gols d'Agirretxe als primers quinze minuts la Reial Societat s'ha emportat els tres punts de la seva visita a Vallecas. El duel entre dos dels equips revelació de la Lliga ha confirmat el bon moment dels de Montanier que es consoliden a la segona part. Després dels dos gols inicials d'Agirretxe, l'equip donostierra ha sabut controlar el partit i amb una sòlida defensa no ha passat angúnies per mantenir el seu avantatge. La Reial Societat arriba als 54 punts i en zona de Champions, deixa els seus perseguidors immediats a 4 punts. De la seva banda el Rayo veu frenades les seves aspiracions de jugar a Europa.