L'Atlètic de Madrid guanya el València (4-2) i l'Athletic de Bilbao perd a Lisboa a la Lliga Europa

L'Athletic Club ha començat guanyant a Lisboa, però ha acabat perdent per 2-1 en l'anada de les semifinals de la Lliga Europa, contra el Sporting. Els bascos es jugaran l'accés a la final en el partit de tornada a San Mamés. En l'altra semifinal, l'Atlètic de Madrid s'ha imposat al València per 4-2.

Un gol del València en temps afegit torna a donar emoció a aquesta eliminatòria de la Lliga Europa que semblava sentenciada a favor de l'Atlètic de Madrid. Un Atlètic que s'ha avançat en el marcador, amb un gol de cap Falcao, en el minut 18 de partit. En temps afegit de la primera part, Jonás, del València, ha fet l'empat.

En el segon temps, els homes de Simeone han posat setge a la porteria de Diego Alves, i un rere l'altre han anat caient els gols. En el 49, Miranda ha tornat a avançar els locals. En el 54, Adrián ha augmentat el compte amb el tercer de la nit. I, finalment, en el 78, golàs de Falcao que ha posat el seu equip a un pas de la final de Bucarest, el 9 de maig. Però tres minuts després dels 90, és a dir en l'afegit,  un gran cop de cap de Ricardo Costa ha fet baixar els fums a l'afició local.

L'Athletic Club haurà de guanyar-se a San Mamés el pas a aquesta final ja que ha caigut per 2-1. I això que ha estat Aurtenetxe qui ha inaugurat el marcador, en el minut 54. Però, a partir d'aquest moment, l'Sporting s'ha refet. Primer, en el 75, mitjançant un cop de cap d'Insua, després d'una bona jugada per la dreta de Capel. I, finalment, deu minuts abans del final, el mateix Capel ha sentenciat el partit.