Griezmann celebra el gol amb els seus companys (EFE)

L'Atlètic de Madrid guanya el Sevilla i retalla distàncies en la lluita per la tercera plaça (3-1)

Després d'una històrica classificació de l'Atlètic per a quarts de la Champions, els de Simeone han guanyat el Sevilla per golejada i se situen a només dos punts del tercer classificat de la Lliga, que es classifica directament per a la competició europea

L'Atlètic de Madrid ha tornat. Després de classificar-se per a quarts de la Champions League els de Simeone volen demostrar que estan vius a la Lliga. El conjunt madrileny ha superat el Sevilla (3-1), que arrossega la ressaca de la seva eliminació a la Lliga de Campions, i se sitúa a només dos punts del tercer classificat.

El partit no ha començat bé pels interessos de Simeone que ha hagut de prescindir de Vrsaljko només començar el partit (2'). El croat s'ha lesionat tot sol i ha hagut de ser substituït per Juanfran. l'Atlètic ha confirmat que el jugador té un esquinç al genoll esquerre.

El conjunt madrileny ha estat a punt de fer el primer gol en el minut 12 però la oportunitat de Kevin Gameiro ha acabat al travesser, gràcies a una oportuna mà del porter sevillista Rico, que toca la pilota discretament però suficient perquè topi amb el pal. Finalment el gol atlètic ha arribat, al minut 38, d'un habitual, Godín. Griezzman ha servit una falta i el jugador uruguaià, completament sol, l'ha acabat rematant dins de la porteria andalusa (1-0). Aquest és el tercer gol de Godín a la Lliga aquesta temporada.

A la segona part, Griezzman ha estat a punt de fer el segon gol. El jugador atlètic s'ha quedat sol davant del porter del Sevilla però, però la seva rematada ha anat fora per poc (51'). El mateix Griezzman, minuts després, ha marcat el 2-0, amb un xut de falta al mes pur estil Messi (61'). Amb aquesta diana, el francès suma el seu 14è gol a la Lliga.

Un error defensiu del Sevilla, que rellisca i perd la pilota, ha propiciat el tercer i últim gol de l'Atlètic. Griezzman caça la pilota, remata i després del refús de Rico, Koke remata a plaer (3-0, minut 77).

A cinc minuts pel final el Sevilla ha fet el gol de l'orgull, insuficient per a poder puntuar aquest diumenge al Vicente Calderón. Correa avança per l'esquerra deixant enrere a Savic i defineix davant d'Oblak al pal llarg marcant el definitiu 3-1.

Amb aquest resultat l'Atlètic de Madrid, a part de sumar els tres punts que l'acosten a la tercera plaça, guanya l'average amb el Sevilla, que va guanyar a casa per la mínima en la novena jornada (1-0).