L'Atlètic de Madrid goleja la Reial Societat i deixa l'Espanyol fora de la zona europea (3-0)

L'Atlètic de Madrid torna a creure en Europa després d'un bon partit contra la Reial Societat. Una assistència de Diego Costa va permetre a Filipe Luís fer la primera diana del partit i, just abans del descans, Mario Suárez va culminar una gran acció individual de Reyes per sentenciar els donostiarres. El "Kun" Agüero va arrodonir la victòria atlètica amb un gran gol després de travessar mig camp abans de superar Bravo amb un xut ajustat al pal. Amb aquest còmode triomf, els homes de Quique Sánchez Flores superen l'Espanyol a la classificació i se situen a la setena posició amb 45 punts, un més que el conjunt blanc-i-blau. I a Mestalla, el València s'ha consolidat en la tercera posició després d'infligir una maneta de gols a un Vila-real desconegut (5-0).

Atlètic de Madrid, 3 - Reial Societat, 0

Al Calderón, l'Atlètic de Madrid va golejar una Reial Societat en caiguda lliure. Diego Costa va donar el primer gol a Filipe Luís. A la represa, gran acció de Reyes, imparable, i gol de Mario Suárez. Però per gol maco, el del "Kun" Agüero. L'argentí va travessar mig camp abans de superar el xilè Bravo amb un xut ajustat al pal. Amb aquest còmode triomf, l'Atlètic se situa setè i supera l'Espanyol en la classificació. La pròxima jornada a Cornellà-el Prat, els blanc-i-blaus rebran el conjunt de Quique Sánches Flores amb Europa en joc.

València, 5 - Vila-real, 0

El València s'ha consolidat en la tercera posició de la Lliga després de golejar el Vila-real, el seu perseguidor immediat a la classificació, per un contundent 5-0. En un duel més desigual del que es preveia en un principi a Mestalla, Soldado va obrir el camí de la golejada en el minut 13. Amb aquest resultat es va arribar al descans, però a la represa, els homes d'Unai Emery van aprofitar el desgast del Vila-real a la Lliga Europa per acabar golejant a plaer. Mata va fer el segon en el minut 55 i Banega, després d'una gran jugada de Pablo Hernández, va posar el 3-0 en el 61. Amb els groguets rendits, el València no va tenir pietat i de nou Mata i Soldado, amb un gran gol de vaselina, van culminar la maneta.