Lliga de Campions

L'Atlètic de Madrid espera culminar la seva revenja contra el Reial Madrid en els quarts de la Lliga de Campions

L'Atlètic de Madrid no ha perdut cap dels sis partits que ha jugat aquesta temporada contra el Reial Madrid (4 victòries i 2 empats). La seva última derrota amb els blancs va ser el 24 de maig, a la final de la Lliga de Campions.

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid espera poder mantenir la seva bona ratxa davant el Reial Madrid. Després de caure derrotats en la fina de la Lliga de Campions davant els blancs en l'últim partit de la passada temporada, l'equip de Diego Simeone no ha tornat ha ser derrotat pel Campió d'Europa en el present curs futbolístic. I això que ja s'han enfrontat 6 vegades.

Els matalassers van guanyar la Supercopa d'Espanya (1-0 i 1-1), van eliminar els d'Ancelotti de la Copa del Rei (2-0 i 2-2), els van derrotar en la primera volta de la Lliga al Bernabéu (1-2) i els van escombrar de la gespa en la segona volta al Calderón (4-0). Si també eliminen el seu rival en la Lliga de Campions, la seva revenja per la final perduda serà completa.

Simeone ha dit que no es fixa en partits anteriors, "perquè serà un partit diferent, nou, una eliminatòria de quarts que no és el mateix que una final de la Champions". L'argentí ha tancat el tema dient que "ara sempre apareix la final perduda. En el seu moment van ser els 14 anys sense poder guanyar. Nosaltres només hem de pensar en dimarts. La resta ha quedat enrere".

L'entrenador de l'Atlètic ha confirmat que el davanter Mario Mandzukic serà titular aquest dimarts. El croat ha estat baixa els últims dos partits per una lesió, però ja ha rebut l'alta mèdica. L'altre titular segur serà el porter Jan Oblak. El tècnic argentí no ha avançat cap més nom de la seva alineació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut