El turc Çalhanoglu ha estat el botxí de l'Atlètic (EFE)

L'Atlètic de Madrid es veu superat per la intensitat del Leverkusen i haurà de remuntar al Calderón (1-0)

Un solitari gol del turc Çalhanoglu en el minut 57 deixa l'equip del "Cholo" Simeone contra les cordes en un partit molt dur i amb molta tensió a les banquetes i a la gespa. Tiago ha estat expulsat i Godín es perdrà la tornada per sanció

Tot i que la primera ocasió del partit ha estat per a l'Atlètic de Madrid, amb una rematada de cap de Griezmann, el Bayer Leverkusen ha controlat i ha dominat la primera part. Els alemanys han espantat Moyà en un parell d'ocasions, amb una rematada d'Spahic que Mandzukic ha salvat sota els pals, i amb un altre xut del jugador bosnià, impressionant, que s'ha estavellat al travesser de la porteria de l'Atlètic.

L'equip de Simeone s'ha despertat en l'últim quart d'hora de la primera part i ha tingut l'ocasió d'avançar-se en el marcador. Leno treu la pilota del cap de Griezmann quan el francès estava a punt de rematar, i un altre cop el porter del Bayer ha estat protagonista. Just abans del descans, ha fet una gran aturada a xut de Tiago.

Tiago, expulsat i Godín, sancionat

Tot i aquestes dues ocasions clares, mal partit dels "colchoneros", que han vist com el Bayer ha imposat la seva intensitat i s'ha avançat al marcador amb un gran gol de Çalhanoglu en el minut 57. El mitjapunta turc del conjunt alemany ho ha tornat a provar a pilota aturada, però aquest cop s'ha trobat amb Moyà.

La reacció de l'Atlètic ha estat tímida. Fernando Torres, que ha entrat per Arda Turan, ho ha intentat, però Leno, molt segur tota la nit, ha aturat. Poc després, gol anul·lat a Fernando Torres. L'àrbitre ha considerat que la pilota havia sortit fora en el córner picat per Griezmann.

No ha estat el dia dels madrilenys, que s'han quedat amb deu després que Tiago hagi estat expulsat per una dura entrada a Bellarabi. El portuguès ha vist la segona groga i ha hagut d'anar abans d'hora al túnel de vestidors. Encara quedava un quart d'hora, però res més s'ha mogut. Després d'un duel molt dur i marcat per la tensió entre els dos equips, Godín també es perdrà la tornada per sanció. El Calderón decidirà, però l'actual subcampió d'Europa haurà de remuntar un resultat molt perillós.