Leo Messi celebra l'1 a 2 contra l'Atlètic (Reuters)
Leo Messi celebra l'1 a 2 contra l'Atlètic (Reuters)
Barça

L'Atlètic de Madrid és, amb el Sevilla, l'equip que ha rebut més gols de Leo Messi

Messi ha fet 27 gols als matalassers, l'últim el decisiu 1 a 2 d'aquest diumenge al Calderón

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid és un dels rivals preferits de Leo Messi. O com a mínim això és el que sembla indicar la seva estadística golejadora. El davanter del FC Barcelona ha anotat 27 gols en els 34 partits que ha jugat contra els matalassers. El penúltim, el que va ajudar als blaugrana a classificar-se per la final de la Copa del Rei eliminant en semifinals l'equip de Diego Pablo Simeone. I l'últim, el d'aquest diumenge que reenganxava l'equip a la lluita per la Lliga.  A aquesta competició, el balanç és de 22 gols en 22 partits. Messi completa el seu registre amb 6 assistències.

En total, Messi ha clavat 3 "hat tricks" a l'equip madrileny. El 2009, el dia de Reis, l'argentí va viure una de les nits més especials. Va marcar 3 gols a l'Atlètic a domicili. Era un partit de Copa. Va acabar substituït i amb el públic del Calderón dret aplaudint-lo per l'espectacle amb què l'havia obsequiat.

L'altre equip que ha rebut més gols de Messi ha estat el Sevilla, 27 i 12 assistències en 27 partits. En la Lliga ha encaixat 21 gols després de veure's les cares amb l'argentí en 21 ocasions. Altres de les víctimes predilectes de l'astre del FC Barcelona són Athletic Club de Bilbao (22 gols i 9 assistències en 31 partits), València (22 i 11 assisències gols en 25 partits) i Reial Madrid (21 gols i 13 assistències en 33 partits).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut