Saúl ha fet el primer de l'Atlètic amb un gran xut des de lluny (EFE)
Lliga Europa

L'Atlètic de Madrid encarrila el pas als quarts de final (3-0) i l'Athletic Club es complica el futur a Marsella (3-1)

Els "colchoneros" han derrotat sense problemes el líder de la lliga russa en l'anada dels vuitens al Wanda Metropolitano, amb gols de Saúl, Diego Costa i Koke, mentre que els lleons han caigut davant l'Olympique al Vélodrome

David CarballoActualitzat

L'Atlètic de Madrid s'ha imposat clarament al Lokomotiv de Moscou per 3-0 i ha deixat gairebé sentenciada la classificació per als quarts de final de la Lliga Europa. Els "colchoneros" no han acusat la recent derrota contra el Barça al Camp Nou i han derrotat sense problemes el líder de la lliga russa en l'anada dels vuitens al Wanda Metropolitano.

Tot i les baixes d'Oblak i Diego Godín, l'Atlètic ha estat molt superior i, en el minut 21, Saúl ha obert el marcador amb un xut des de lluny que ha entrat per l'escaire. Així que ha començat la segona part, Diego Costa ha aprofitat un rebuig del porter Guilherme al xut de Griezmann per fer el segon, i, en el minut 89, Koke ha fet el tercer i definitiu. Un resultat molt positiu per als homes del Cholo Simeone, un dels grans aspirants al títol després de la sorprenent eliminació en la fase de grups de la Lliga de Campions.

Olympique de Marsella, 3 - Athletic Club, 1

L'Athletic Club s'ha complicat el seu futur en perdre per 3-1 al Vélodrome de Marsella en l'anada dels vuitens de final. L'Olympique ha sortit com un tro i als 45 segons de joc Lucas Ocampos ja ha avançat els locals en el marcador. Els lleons no han reaccionat i, en el minut 13, Payet ha afusellat Iago Herrerín per fer el segon dels locals. El domini marsellès ha estat absolut i Germain ha estat a punt de fer el tercer poc després. L'Athletic ha resistit com ha pogut i, just abans del descans, Aduriz ha donat vida al seu equip transformant un penal polèmic per unes mans de Rami molt protestades.

En la represa, l'Olympique de Marsella ha seguit dominant i, en el minut 57, de nou Ocampos ha aparegut per fer el 3-1. L'argentí ha estat a punt de fer el quart, però Etxeita, de manera providencial, ha evitat el gol sota pals. Amb aquesta derrota, el conjunt de Ziganda s'haurà d'encomanar a una remuntada en la tornada al Nou San Mamés per seguir viu a la competició europea.