L'Atlètic de Madrid es desfà de l'Osca en mitja hora i esvaeix els dubtes (3-0)

Griezmann, Thomas i Koke han firmat el còmode triomf del conjunt de Simeone, que ha pogut dosificar esforços pensant en el pròxim derbi madrileny, contra el Reial Madrid

L'Atlètic de Madrid s'ha col·locat provisionalment tercer de la classificació en vèncer l'Osca per 3-0. Ha estat un partit còmode per als de Simeone, que n'han tingut prou amb 33 minuts de la primera part per tombar la resistència visitant. Antoine Griezmann, en el 16, ha inaugurat el marcador després d'una bona passada de Diego Costa i en el 30, Thomas Partey ha fet el segon amb un potent xut des de la frontal. Sense temps per reaccionar, l'Osca ha encaixat el tercer en una centrada de Koke que ha acabat al fons de la xarxa després que Correa no arribés a tocar la pilota. Una consulta al VAR ha acabat donant validesa al gol.

Amb el duel sentenciat, l'Atlètic ha baixat el ritme en la represa i ha començat a pensar en el derbi madrileny contra el Reial Madrid del cap de setmana. Un partit que tindrà el dubte de José María Giménez, que s'ha retirat per precaució en la primera part per unes molèsties musculars. L'Osca ha millorat molt la imatge de la primera part però ha estat incapaç de retallar distàncies i ha encaixat la quarta derrota consecutiva que el mantindrà en zona de descens amb només 4 punts en sis jornades.