L'Atlètic de Madrid enfonsa una mica més el Granada en la classificació

El Granada ha viscut una setmana traumàtica. Primer, amb la destitució per part de la directiva del seu entrenador. I aquest diumenge, amb la derrota per 2 a 0 al camp de l'Atlètic de Madrid

Després de la destitució d'aquesta setmana de l'entrenador, Joaquín Caparrós, i tot el seu cos tècnic, el Granada ha estat dirigit a l'estadi Santiago Calderón pel responsable del filial, Joseba Aguado. El seu plantejament, ambiciós en els primers minuts, ha sorprès l'Atlètic de Madrid. Els visitants dominaven, i fins i tot han tingut alguna ocasió. La més clara, un xut directe de Piti en el minut 15.

Però els de Simeone s'han adaptat a l'escenari i han començat a disputar el control del joc als andalusos. I Fernando Torres ha començat a aparèixer per la banda com el seu jugador més incisiu. Sissoko ha fet caure Godín dins l'àrea quan el central volia rematar una centrada del retornat davanter. Mandzukic ha aprofitat aquest penal per marcar el primer gol del partit en el minut 34. En la segona meitat no han abundat les ocasions. Koke, en el límit de l'àrea, ha xutat alt en el minut 75. Raúl García ha marcat, a dos minuts del final, el definitiu 2 a 0.