Futbol

L'Atlètic de Madrid enfonsa l'Athletic (4-0) amb tres gols de Falcao

L'Atlètic de Madrid s'ha desfet amb gran facilitat d'un Athletic que ocupa el fons de la classificació després de protagonitzar el pitjor inici de Lliga de la seva història. Radamel Falcao, autor dels primers gols matalassers, ha plasmat la superioritat d'un equip que ha demostrat que ja està a punt per a la Supercopa d'Europa, divendres davant del Chelsea (21.30, TV3).

Actualitzat
L'Atlètic de Madrid s'ha desfet amb gran facilitat d'un Athletic que ocupa el fons de la classificació després de protagonitzar el pitjor inici de Lliga de la seva història. Radamel Falcao, autor dels primers gols matalassers, ha plasmat la superioritat d'un equip que ha demostrat que ja està a punt per a la Supercopa d'Europa, divendres davant el Chelsea (21.30, tv3).

L'Athletic, un dels equips més atractius de la temporada passada, és ara mateix una ombra del que va ser. En plena crisi institucional i privat dels "rebels" Javi Martínez i Fernando Llorente, l'equip de Marcelo Bielsa es va trobar amb l'equip que els va privar de la glòria continental. Com a la final de Bucarest, l'Athletic va topar amb un Radamel Falcao imparable, que va jugar amb la defensa basca.

Amb aquest resultat l'Athletic protagonitza el pitjor inici de la seva història, amb zero punts i nou gols encaixats en dues jornades. El projecte Bielsa passa per un moment delicat.

Anar al contingut