Champions

L'Atlètic de Madrid empata a Liverpool (1-1) per culpa d'un penal inexistent

Amb Torres a la grada d'Anfield i el "Kun" Agüero a la banqueta fins al minut 70, Liverpool i Atlètic de Madrid es van disputar el liderat del grup D de la Champions. L'equip matalasser es va avançar gràcies a una diana de Maxi Rodríguez al minut 37. Els d'Aguirre, que va veure el partit des de la tribuna per sanció, van fer un partit molt seriós i van defensar amb ordre i encert l'atac i gol constant dels "reds" en la segona part. Però al minut 94, l'àrbitre Hansson es va inventar un penal inexistent que Gerrard va transformar en l'1 a 1 definitiu. En l'altre partit del grup D, l'Olympique de Marsella va golejar 3-0 el PSV amb gols de Koné i Niang, autor de dues dianes.

Es diu Martin Hansson, és suec, i va ser la clau del partit en assenyalar un penal que no ho era, en el temps afegit, i que va servir perquè el Liverpool empatés el partit. Un partit que, sobretot a la primera part, va ser molt mogut i amb clares ocasions de gol. Com una de Keane o un altra de l'Atlètic, que no va poder culminar el portuguès Simao al minut 19. La insistència en el joc de contraatac de l'equip madrileny va donar fruit al minut 37, quan la centrada d'Antonio López la va culminar l'argentí Maxi Rodríguez en el gol visitant.

La segona part va ser pràcticament un monòleg del Liverpool en atac i una bona sintonia defensiva de l'Atlètic. Fins que, quan passaven quatre minuts del temps reglamentari, l'àrbitre va assenyalar penal per una topada entre Pernía i Gerrard. El mateix jugador anglès es va encarregar de sentenciar el partit amb el gol de l'empat. Ara, Liverpool i Atlètic són líders del grup D i ho tenen tot de cara per ser a la següent ronda europea.