Copa del Rei

L'Atlètic de Madrid, el Sevilla, el València i el Vila-real passen ronda a la Copa del Rei

Els equips de Primera van fer valer la seva superioritat en la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. L'Atlètic de Madrid, en plena crisi, es va regalar una golejada sobre el Marbella per 6-0. L'argentí Maxi Rodríguez va ser el màxim protagonista, amb quatre gols. El Sevilla va passar per sobre de l'Atlético Ciudad Lorquí per 5-1. El València va empatar a casa contra l'Alcoià (2-2), però va fer valer el seu avantatge de l'anada. El Vila-real va suar de valent per eliminar el Puertollano i només el va poder superar per 1-0, amb una diana de Rossi.

Actualitzat
També passen l'Osasuna, el Màlaga i el Dépor

L'Osasuna, amb un gol de Dady, va tornar a guanyar el Xerez (1-0) i es va classificar. En un altre duel entre equips de Primera, el Màlaga i el Saragossa van empatar sense gols, però els andalusos es van classificar ja que a l'anada van empatar a un gol. El Deportivo també va fer valer el seu resultat de l'anada, en què havia guanyat per 0-1, per eliminar el Múrcia després d'empatar sense gols a Riazor.

El Celta i el Recre, dos equips de Segona als vuitens

Els gallecs van tornar a superar el Tenerife i van accedir als vuitens de final de la Copa del Rei. Danilo va fer el gol del Celta en el 0-1 a l'Heliodoro Rodríguez López. El Recre va patir molt més per consumar la seva classificació ja que va necessitar arribar als penals contra l'Sporting. Asturians i andalusos havien empatat a 1, idèntic resultat que a l'anada.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut