Lliga de Campions

L'Atlètic de Madrid desafia el Bayern de Munic amb l'aval d'haver eliminat el Barça

L'equip madrileny es retroba amb l'equip bavarès, amb qui té comptes pendents des de fa 42 anys

Actualitzat

Atlètic de Madrid i Bayern de Munic juguen aquest vespre (20.45) el partit d'anada de les semifinals de la Champions. Un partit que, a banda de recuperar un enfrontament des de la dissortada final del 1974 per als matalassers, també es presenta com un xoc d'estils entre dos dels millors tècnics del panorama actual.

Diego Simeone, al capdavant de l'Atlètic, sap que s'haurà s'haurà de blindar bé per fer front als múltiples recursos i formes que pot adoptar l'equip de Guardiola amb el pas dels minuts. L'Atlètic haurà d'afrontar el partit sense el seu jugador més experimentat en defensa, el central Diego Godín.

Pel que fa al Bayern, ha arribat a Madrid amb l'etiqueta de favorit. I amb una certa pressió pel fet que, en les dues ocasions prèvies, Pep Guardiola no ha pogut portar l'equip a la final. Va caure primer davant el Reial Madrid i després contra el Barça, l'any passat. El tècnic català té l'última oportunitat de portar els bavaresos cap al títol abans de marxar al Manchester City. En l'aspecte esportiu, Guardiola no podrà comptar ni amb Robben ni amb Badstuber, però recupera Jérôme Boateng. Amb tot, l'eix central serà segurament el format per Kimmich i Javi Martínez. L'absència de l'holandès, que en altres èpoques hauria pogut suposar un daltabaix, queda compensada pel talent de Douglas Costa i del jove Kingsley Coman.

El canal Esport3 oferirà a partir de les 22.00 un extens resum d'aquest partit. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut